dissabte, 27 de setembre de 2008

PA MULTICEREALS DEL LIDL (Chefo)


Ingredients:
  • 500 gr. de farina del preparat del lidl
  • 350 ml. d'aigua
Preparació...

Posem la pala a la Chefo. Afegim els 350 ml. d'aigua tèbia (jo la poso calenta tal qual de l'aixeta). Després afegim els 500 grams de la farina preparada del Lidl.

Com que nosaltres fem el pa per la nit per tal que quan ens llevem estigui fet, programem la Chefo al 10 acabat light i li indiquem l'hora a la que volem que el pa estigui fet.

Per a desmotllar-lo no hi ha cap problema, el pa sortirà disparat de la cubeta, compte amb no cremar-vos!

El que és molt important és que treieu la pala, ja que és molt probable que quedi inserida dins el pa, amb compte que no es ratlli.

Queda un pa perfecte, que aguanta sense problemes uns cinc dies...

1 comentari:

Nuria ha dit...

Aquest és el que hem tastat el Xavi i jo? Doncs està boníssim! Ja ens queda menys de la meitat! Vosaltres de cuiners i la xefo d'ajudant feu molt bon equip!