divendres, 26 de setembre de 2008

TIRAMISÚ

Ingredients:
  • 2 paquets de galetes (tipus Maria). Les que millor van són les quadrades, i si no en trobes, doncs de les rodones
  • 1 tarrina de 300gr. de formatge tipus philadelphia
  • 600gr. de nata per a muntar (si vols la pos comprar muntada, però no costa res fer-ho tu)
  • 4 cullerades soperes sucre glas
  • 4 clares d'ou
  • 1 cafetera de 8
  • cola-cao (per espolsar per sobre un cop fet)

Preparació:

Fer el cafè, i deixar q es refredi una mica. Després batem les clares a punt de neu i posar un polsim de sal. Afegir a les clares: la nata MUNTADA, el sucre glas, i el formatge

Barrejar-ho tot amb la batedora o amb el robot de cuina (va de cine). Compte, ja que a la nata no li va bé que ens passem amb el minipimer, es posaria massa espessa...

Un cop fet això muntar el tiramisú:

Remulla les galetes al cafè (sense que quedin massa toves) i fes una base de galetes al motllo posant-les unes al costat de les altres (per això van millor quadrades, però si són rodones les trenques i reomples els foradets que et quedaran)

Posar una capa de massa... Capa de galeta... Capa de massa

Espolvorejar amb el colacao i deixar a la nevera, està molt més bo d'un dia per l'altre.