dissabte, 27 de setembre de 2008

TORTELLINIS AMB SALSA ROQUEFORT


Ingredients (per a dues persones):
  • 1 paquet de tortellinis farcits del que més us agradi
  • 1 paquet de roquefort
  • Llet
  • Nou moscada
  • Pebre negre
  • Maizena
  • Nous
  • Mantega (opcional)
Preparació...

Per a fer la salsa, desfem una culleradeta de mantega dins un cassó. A part, barregem mig litre de llet amb quatre cullerades soperes rases de maizena (és important que la llet sigui freda, ja que si no la maizena no es desfarà).

Ho aboquem dins el cassó a foc mig. Tot seguit hi afegim el roquefort tallat a daus, un polsim de pebre i de nou moscada;
sense deixar de remenar, ja que si no s'ens pot cremar del cul i sortir grumolls. Quan el formatge ja estigui desfet hi posem les nous triturades.

Arribarà un moment que la maizena farà que la massa s'espesseixi de cop, ja està llesta per abocar-la damunt de la pasta i menjar!