dilluns, 6 d’octubre de 2008

PASTÍS DE BAILEYS



Un dels pastissos més bons que hem fet. L'hem tret del foro de mundorecetas. Us el recomano, ja que té un gustet de Baileys molt suau... Us passo la recepta amb chefo o sense.

Ingredients:
  • 4 ous
  • 250 gr. de mantega
  • 250 gr. de sucre
  • 375 gr. de farina
  • 1 sobre de llevat royal
  • Un polsim de sal
  • 200 ml de Baileys
  • Sucre glas per decorar
Preparació...

Barregem la mantega tova amb el sucre fins fer una massa espumosa (podem desfer la mantega al micro). Afegir la resta d'ingredients sense deixar de remenar. Finalment afegim el llevat i el Baileys. Veureu que queda una massa bastant espessa.

Preparació al forn:

Aboquem la massa en un motllo prèviament untat en mantega, i ho posem uns 40 minuts (aprox.) al forn (200º). El pastís puja moltíssim, sembla un volcà.

Preparació a la Chefo:

Aboquem la massa a la cubeta (prèviament engrassada) i ho posem una horeta al 91. Vigilar que no es torri massa!