dimecres, 5 de novembre de 2008

Pastes blanc i negre


Vaig trobar aquestes pastetes de xocolata a bocados dulces y salados, i no em vaig poder resistir. Tenen un gustet boníssim, molt semblant als donettes.

Ingredients:
  • 250 gr. xocolata negra
  • 55 gr. de mantega
  • 100 gr. de sucre
  • 2 ous mitjans
  • 210 gr. de farina
  • 1/2 culleradeta de cafè de llevat Royal
  • Un polsim de sal
  • 1 culleradeta de cafè de vainilla en pols
  • Sucre glas
Preparació...

Fonem la xocolata (al bany maria o al microones). Afegir la mantega.
Batem el sucre i els ous fins que doblin el seu volum i agafin un to pàlid.
Afegir la vainilla i barrejar amb la xocolata i la mantega.
"Tamissem" la farina amb el llevat i la sal i afegim a la mescla anterior, no cal treballar massa la pasta, només fins que s'hagi barrejat.
Ho posem a la nevera durant una hora. Passat aquest temps, fem boletes amb les mans, les passem per suce glas i les posem sobre la plata del forn (separades les unes de les altres, ja que creixen amb l'escalfor).

Preescalfem el forn a 170º. Quan estigui calent, posem la plata al forn i deixar les pastes uns 10 minuts fins que es craquel·lin. Han de quedar cruixents per fora i tovetes per dins.

2 comentaris:

Rosa ha dit...

Te quito un par que se ven riquísimas.
Besos

coulantdexocolata ha dit...

Rosa q ilusión! gracias por tu comentario! la verdad es q con tu blog se me hace la boca agua! jeje