dilluns, 5 de gener de 2009

PIRULETES DE PARMESÀ



Us poso un dels entrants que hem fet aquest nadal. Facilíssim i quedes la mar de bé!

L'he treta de canecositas (com gairebé tot el nostre menú nadalenc ;D).

Ingredients:

  • Formatge ratllat parmesà Grana Padano
  • Pals de pintxito
  • Paper de forn

Preparació...

Primer de tot, preescalfem el forn entre 180 - 200º. Un cop calent, cobrim la safata amb el paper de forn i hi anem posant grapadets de grana padano intentant que ens quedin més o menys arrodonits (i fent una mica de muntanyeta). Després posem un pal de pintxito a sobre de cada grapadet (cal que apretem una mica amb la mà, de manera que el pal quedi 'enterrat' pel formatge).

Ho posem al forn uns cinc minuts i treiem i deixem refredar. Quan estigui fred no se'ns enganxarà gens gràcies al paper de forn.