divendres, 20 de març de 2009

PA DE PESSIC "MAMMA MARIA"


Portava mil anys sense actualitzar el bloc! us poso una recepta d'aquestes per acompanyar amb un bon café amb llet, o millor una xocolata... uhmm. L'he treta de canecositas, però jo l'he feta sense Thermomix (a veure si me la porten els reis!)

Ingredients:
  • 4 ous
  • 200 gr. d'oli de girasol
  • 300 de gr. de llet (jo li vaig posar desnatada i va quedar bé)
  • 300 gr. de sucre (a qui li agradi molt dolç, n'hi pot posar més)
  • 450 gr. de farina
  • Ratlladura d'una llimona
  • 2 sobres de llevat 'Royal'
  • Un polsim de sal
Preparació...

Barrejar tots els ingredients amb la batedora o robot de cuina. A l'hora d'afegir la farina i el llevat millor tamissar-los, d'aquesta manera pujarà més i quedarà més esponjós.

Mentrestant preescalfem el forn a 180º (amb l'aire i el turbo posats).

Un cop feta la massa, l'aboquem en un motllo grandet prèviament engrassat (aquest pa de pessic queda força gran, així que millor en un motllo ampli).

Ho deixem de 30 a 40 minuts al forn... i ja està!

Per decorar hi vaig posar una mica de sucre per sobre. Com veieu, és un pa de pessic molt simple, però boníssim!