dimecres, 27 de maig de 2009

GELAT DE IOGURT GREC I MADUIXES


Ingredients:
  • 3 ous
  • 100 gr. de sucre
  • 400 ml. de nata per muntar
  • 1 iogurt grec
  • 1 pessic de sal
  • 250 gr. de maduixes
  • 50 gr. de sucre ( a part dels 100 gr. anteriors)
Preparació...



Després de tant de temps sense esciure havia de tornar amb una recepta com aquesta, simplement ES - PEC- TA - CU -LAR! que vaig trobar a la cuina de casa La preparació és senzillíssima!

Triturem les maduixes amb els 50 gr. de sucre fins aconseguir una crema homogènia. Ho posem en un cassó al foc durant cinc minuts. Un cop passat aquest temps, ho treiem i deixem refredar.

A part, muntem els rovells amb els 100 gr. de sucre fins que tripliquin el seu volum. Paral·lelament semi-muntem la nata i muntem les clares a punt de neu amb un pessic de sal.

Quan ja ho tenim tot preparat barregem els rovells amb el iogurt i hi afegim amb cura les clares i la nata.

Un cop feta la mescla la disposem en motllos, alternant la mescla de gelat amb el puré de maduixes que havíem reservat (jo ho vaig fer en motllos individuals tipus flam) . Ho posem al congelador i ja està.

Com que és un gelat de tipus cremós no cal que us preocupeu, que no cristal·litza!