diumenge, 21 de juny de 2009

FIDEUS XINESOS


Aquesta és una recepta molt habitual, ja que és molt senzilla, ràpida i gustosa.

Ingredients:
  • 200 gr. de carn picada
  • 1 ceba a daus
  • un grapadet de festucs picats
  • salsa de soja
  • fideus xinesos d'arròs
  • pebre
  • sal
  • sucre morè


Preparació...


Posem a daurar la ceba, quan estigui, afegim la carn picada i li afegim sal i pebre al gust. Quan la carn estigui feta, afegim els festucs picats, un rajolí de salsa de soja i mitja cullereta de sucre morè (l'objectiu és que no es noti el sucre, o sigui que millor quedar-se curt que passar-se).

Ho remenem una mica i afegim els fideus xinesos escorreguts que haurem bullit durant un minut. Afegim una mica més de salsa de soja remenem per impregnar bé els fideus.