dissabte, 12 de desembre de 2009

PASTÍS MILFULLS DE POMA


Ens encanten els pastissos de poma... i aquest és molt i molt bo! Es menja com si res, molt lleuger, ja que no té la massa d'hojaldre habitual. Com és habitual he tret la recepta de Canecositas.
Ingredients:

- 4 pomes
- 2 ous
- 100 gr. de llet
- 70 gr. de farina
- 50 gr. de sucre
- 20 gr. de mantega fosa
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 culleradeta d'essència de vainilla (no en tenia i ho vaig substituir per canyella en pols)
- 1 miqueta de sal


Preparació...


Tamissem la farina juntament amb el llevat i la sal. Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin. Després afegim la llet, la vainilla i la mantega. Barregem bé la massa i finalment hi afegim la mescla de la farina el llevat i la sal.

D'altra banda, pelem i traiem el cor de les pomes i les tallem a llenques molt i molt fines (si teniu una mandolina, perfecte). Un cop tallada la poma, en un bol ben gros la barregem molt i molt bé amb la mescla que hem preparat abans.

Engrassem un motllo i hi aboquem la massa. L'aplanem una mica, per a que ens quedi uniforme. L'enfornem a 180º uns 35 minuts (el forn prèviament preescalfat).

Un cop cuit el pastís, l'espolvoregem amb subre abans que es refredi (d'aquesta manera el sucre es desfarà

No té més misteri, ja veieu que és un pastís ben senzill i boníssim de veritat